Op de Lifestylebeurs Goed Leven in de Bollenstreek presenteren bedrijven uit de Bollenstreek zich aan de consument. Er is van alles te vinden op het gebied van interieurs, keukens, badkamers en slaapkamers, maar ook op het gebied van onderhoud of verbouwingen. Voor om het huis zijn er bijvoorbeeld ontwerpers, leveranciers van natuursteen, planten en onderhoudsmachines aanwezig. In de mobiliteitsbranche zijn er duurzame en luxe vervoermiddelen te vinden. Zo’n 50 bedrijven laten zien hoe het leven zo aangenaam mogelijk kan worden.
  • A. Geerlings

  • Een cultuurtechnisch loonbedrijf actief in de agrarische sector en in de particuliere markt. Niet alleen voert A. Geerlings diverse werkzaamheden uit op het land en in de bouw maar ook bij u in de tuin. Wij verhuren een scala aan machines mét en zonder machinist. Tijdens de beurs zijn er diverse machines speciaal voor de particuliere markt te zien.
  • Landgoed Tespelduyn

  • Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is sinds de openstelling dé plek bij uitstek voor golfen, trouwen, dineren, feesten en partijen etc. Meerdere keren winnaar tijdens Noordwijkerhout Culinair; in 2011 winnaar van de Trofee, in 2013 winnaar van de publieksprijs en in 2014 de 1e prijs voor het lekkerste gerecht. In 2014 eindigde Golfbaan Tespelduyn als 2e tijdens de verkiezing Golfbaan van het jaar. Het terras van Tespelduyn wordt geroemd in meerdere Top 25 en Top 100 – ranglijsten, zowel regionaal als nationaal.
  • CM wonen

  • CM vloeren – het vloerenbedrijf voor heel Nederland! Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten binnenvloeren; pvc, hout, gietvloeren, laminaat, tapijt, looselay, rubber, natuursteen en keramiek. Al onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten waar wij rechtstreeks inkopen. Op de beurs laten wij onze materialen en nieuwe noviteiten graag aan u zien.
  • Nico Meeuwenoord steengoed B.V.

  • Nico Meeuwenoord Steengoed BV levert sierbestrating voor uw tuin in verschillende materialen: keramiek, natuursteen, betonschutting, nieuwe en oude gebakken stenen. Nico Meeuwenoord levert ook aan de aannemerij en overheid. Door de eigen import afdeling is Nico Meeuwenoord steengoed in natuursteen voor tuin en projecten!